20 de gener del 2023

  Ser feliços...

"Mama, abans érem feliços d'una manera i ara som feliços d'una altra manera. Hi ha moltes maneres de ser feliç, qui ho diu que una és millor que l'altra?... el cap, la ment. Si ens sentim junts, si sentim el nostre amor i la nostra força, qui en mesura la intensitat i la vàlua? Hem d'aprendre a ser feliços de les múltiples maneres que la vida ens presenta. Voler aferrar-se  a una única manera quan el riu sempre flueix i el paisatge canvia sense treva, només comporta sofriment, ceguera, por i perdre la màgia de cada moment.

Mamu maca, viu el nostre amor al llarg del riu de la vida. No t'aferris al que ja hem viscut, perquè així només perdràs la possibilitat de continuar-ho vivint de mil colors diferents, amb mil vestits diferents, amb tota la puresa que ens uneix.

Riu, i sigues feliç, molt feliç. Vull sentir el teu riure ample. Vull sentir la teva guspira de joia i un xic de bogeria. Vull sentir-te feliç, acompanyada i radiant com tu ets.  Jo t'acompamyo i vesso felicitat sobre teu, només t'has de quedar com vas fer ahir: amb els braços oberts. Oberta al què t'amari, oberta al que t'enviem,  sigui aigua, sigui vent, sigui amor, sigui llum,

Aprèn a ser feliç amb mi tal com  jo soc ara: invisible i molt present. El nostre amor i la nostra proximitat no han estat tocats,  només s'han fet més profunds i subtils, tot a la una.Jo estaré amb vosaltres i gaudiré de les vostres descobertes, perquè són també les meves. Siguem feliços amb tot el que visquem."

                                                      Ernest

(extracte del llibre "Mama, soc aquí"  mamasocaqui.com )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada