Multimedia

Entrevista Kimi y Dolors 
Conferència con el grup "El regreso a casa", Novembre de 2020.

Compartint  la nostra experiència amb famílies de distintes parts del món i que transitem per aquests camins, sempre acompanyats amb l'amor dels nostres fills.


L'inici del vol

Record de l'exposició feta al desembre de 2018. Una experiència eternament agraïda.Mindalia TV ha pogut remetre la nostra primera conferència "MAMA NO ME HE IDO, ESTOY AQUÍ" .

Els  estem molt agraïts per aquest regal fet amb especial esforç i carinyo.

Entrevistes de promoció de la presentació del llibre a TRUJILLO - PERÚ

 

https://www.youtube.com/watch?v=54593A6uO1w
Imatge de la presentació de llibre a SOLTV NoticiasEntrevista; de 2:40:42  a  2:48:37

Fes clic AQUÍ per veure l'entrevista.


A Ràdio Taradell irradiant l'amor del nostre estimat fill Ernest


Homenatge de l'Ariadna (cosina de l'Ernest) i en Simon el dia de la presentació del llibre "Mama, soc aquí" a la Canal de Tona

El nostre bon amic Carlos Cieza desde Trujillo - Perú ens va fer aquest especial regal, el qual volem compartir amb vosaltres.Segona entrevista a Mindalia Televisión (En l'actualitat no està disponible)

Ahir per mitjà de Mindalia TV, es va emetre la nostra segona conferència, amb el títol "MAMÁ, PAPÁ: TODO ÉS AMOR"
Ens sentim agraïts amb ell per brindar-nos la oportunitat d'emetre el nostre missatge a tot el món. també hem d'agrair a les persones que van escoltar i a les que escoltaran aquest el nostre missatge d'amor.
compartir les nostres vivències i la nostra evolució personal al costat del nostre fill Ernest, amb tots vosaltres, és el present més meravellós que us podem oferir

Gràcies