3 de gener del 2018

L'Ernest ens diu

En aquest apartat, anirem transcrivint missatges canalitzats de l’Ernest, alguns del llibre i molts altres que em van arribant i que tinc escrits en les diferents llibretes. També vull mostrar texts i dibuixos seus, PowersPoint que va crear, còmics, fotografies... tot allò que ens va fer viure quan era aquí i que és l'arrel que ha fet créixer aquest amor tan immens que ho pot tot i que ens permet construir aquest pont que ens uneix per sempre.


Mama, mama del meu cor, creixes. Creixes cada dia, et fas immensa. I és aquest creixement el que et fa traspassar límits que el teu cor de mare s’ha posat per assumir el dolor i per poder avançar en el camí que has triat. Tot està bé, t’ho torno a dir amb tot el meu amor, mama. Està bé tot el que decideixis fer. Quan ens alliberem d’una gran por, és com llençar un pes que t’esgota i et cansa.

Mama, deixa que els ocells continuïn cantant, que el món continuï girant, i deixa que tot el que sents que et fa bé es manifesti. Es manifesta quan tu ja estàs preparada perquè així sigui. És el teu propi camí el que ho fa aparèixer, és el teu Amor. Reposa’l, deixa que tot vagi arribant, amb calma, amb serenor, sense pressa, ni pressió, ni judici.

Sóc aquí, mamu, al teu costat, com sempre. Sóc feliç, molt feliç al teu costat.

                                         T’estimo sempre, sempre, sempre.”
                                                                                     Ernest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada