24 de febrer del 2021

L'inici del vol

 Avui transitant per les xarxes del records he trobat aquest present que vull compartir amb vosaltres.

Es tracta d'un vídeo en el que el llenguatge dels colors i les paraules em permeten transmetre el meu agraïment amorós a l'Ernest. 

Al visionar-lo trobareu que aquesta exposició va ser una experiència plena de grates satisfaccions. Des d'aquí vull tornar a agrair a tota la família, els amics i les amigues, les persones que  van col·laborar per portar a terme aquest projecte, a totes les persones que hi van assistir, així com  a les seves  amigues i amics, les seves mestres, a més d'altres amigues nostres que no van dubtar a expressar  el  seu reconeixement a la persona de l'Ernest.

Va ser emocionant que l'exposició es convertís en  un punt de trobada ple d'amor i amistat.

Passeu a visitar aquest record. Hi trobareu la meva obertura a la vida amb aquest llenguatge dels colors. Descobrireu les emocions que em van empènyer  a realitzar aquest vol. 

També pareu atenció a les cançons que amb les seves melodies i lletres aporten especials tonalitats de color i veu a aquest vídeo. Es tracta de  la cançó “Cambia, todo cambia” interpretada per la Mercedes Sosa i en especial la cançó “Fix you”, interpretada pel Cor Nou de Tona. Gracies per les seves veus.

I a vosaltres, gràcies per aquesta vostra visita!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada