20 de desembre del 2020

UN MISSATGE D'AMOR

Aquests dies l'Ernest m'ha fet arribar aquest missatge que comaparteixo per a totes aquelles persones que ressoneu amb elles. Aprofitem per desitjar-vos que passeu uns dies amb la Pau que només podeu  generar al vostre cor i que va  més  enllà  de les situacions externes.  

Continua vivint la teva vida, la que vas triar, no la jutgis, fes-la gran, estàs al lloc on volies estar i jo amb tu perquè així vols, perquè així ho vull. Ho pots tot, sempre t’ho he dit, ho podem tot. Obre el cor, deixa que la teva llum surti, no parlis quan no tens res a dir, deixa que les coses passin, res està mal fet.  El caos no existeix a fora, existeix a dins i es reflecteix a fora. Estigues en pau i tot serà pau, estigues alegre i tot serà alegre. Estem amb tu, no temis res. Gaudeix de cada minut de la teva vida, cada minut és valuós. T’estimo molt, molt, molt. Soc invisible, però t’estimo amb el mateix amor i més, sigues feliç, sigues feliç, confia en els teus somnis, confia en el que t’arriba i en el que et passa. Tot continua,  tot es fa bell, no vulguis saber,  deixa que tot et sorprengui i confia en tu, en el teu cor, en la vida que ens espera. Deixa’t emocionar, deixa’t viure, no tinguis por de res, el món es continua obrint per a tu, el camí es continua fent visible quan camines, quan obres el cor, quan dones. Res s’ha acabat, tot continua.



Confia en tu, en mi, tot continua formant-se, tot es continua creant. Pren la iniciativa quan ho sents i escolta’t, tot et parla, tot està ara i aquí per tu.  Tot és bonic, d’allà on vens és bonic, allà on vas és bonic.  Respira i riu, avança. T’estimo amb tot el meu ésser, estem junts.”

                                 Ernest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada