12 de gener del 2022

 MISSATGE DE MATINADA

"No cal cap preocupació, mama, tot va venint, confia, tot està arribant cada  dia, només confia i estima.

Tantes estrelles al cel, tanta immensitat i tan importants que ens pensem que som! Les  preocupacions et separen de la plenitud, de ser un més entre els milions de punts de llum. No cal cap tipus de preocupació, ni cap pes agafat, deixa't anar en aquesta immensitat, torna a revisar la teva vida per ser tan humil com un d'ells, un puntet de llum que sumat als altres forma una bellesa increïble i certa.

Mama, soc el mateix però evolucionat, ets  la mateixa però en evolució. No deixis que res et faci mal, estimar és la clau, confiar el camí, riure  la llum, compartir el regal. Estima el teu camí, el teu present dc  cada moment. Ja ho saps, estem junts, estima't, cerca i escolta la saviesa que hi ha en tu perquè és la meva, la saviesa de l'amor que som.

Descansa, no tinguis por de res, què t'ha de fer por? Sigues feliç, ja ho ets, reconeix la teva felicitat i viu-la. Riu amb el papa, juguem junts a aquest joc que se'n diu vida, com heu fet, com fem cada dia. Sou infinit amb cames, cos i cervell, però això només és el recipient, el que realment som va sortint  a fora. Quina llum més maca que feu!

 Mama, t'estimo, l'essència que som està intacta, sent-la, gaudeix-la. T'estimo de nou, a cada moment,

                                                            Ernest




1 comentari:

  1. És un dels missatges més preciosos que l'Ernest ens ha fet arribar; per a tu, però per a tots els qui ens adonem de l'ésser que és.

    ResponElimina