5 de setembre de 2018

Vídeos de les entrevistes per la presentació del Llibre a Trujillo

Ja som a casa, l'experiència de la presentació del nostre llibre a Trujillo-Perú va ser tan meravellosa que avui encara ens emocionem al recordar-la.
L'Alianza Francesa, en les persones del nostre amic el Dr. Carlos Cieza i de la senyoreta Ana Rita, van coordinar cadascun dels elements per portar a terme la posta a l'escenari de l'acte de compartir el regal de vida del nostre fill Ernest amb els assistents al Teatrin de l'Alianza Francesa.
Dins de la promoció de l'acte vàrem ser entrevistats en la cadena de televisió SolTV, en diferents programes: SOL TV En Directo i SOL TV Noticias.
A mode d'excusa, com no hem pogut seleccionar i presentar únicament el moment de les respectives entrevistes, us adjuntem l'inici i fi de cadascuna d'elles.
1. En aquesta primera sessió el periodista Carlos Urcia va mostrar especial interès pel tema, per aquest motiu la nostra presència va augmentar el temps inicial que ens van proposar.
Us adjuntem els moments de la introducció del tema i el seu desenvolupament posterior amb les seves pauses corresponents.

Introducció: de 2:25 a 2:34
Entrevista: de 32:25 a 54:40

 Fes clic AQUÍ per veure l'entrevista.

2. El mateix 17 d'agost al de matí, en una breu entrevista a la Dolors es va tornar a promocionar la presentació del llibre.
L'entrevista la podeu trobar en aquests temps dels cronòmetre del vídeo:
Entrevista: de 2:40:42  a  2:48:37

Fes clic AQUÍ per veure l'entrevista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada