2 de maig de 2018

Feliç Sant Jordi, mama!

"Les meves paraules són les teves, la meva felicitat és teva, el meu amor és teu, com el color de la rosa que s'impregna a la teva mirada.

Ha arribat la Diada i es renova la nostra passió per escriure, per saludar al món amb paraules nostres, per dibuixar l'amor i les il·lusions al cor de tantes ànimes sordes a la veu feliç de la vida.

Per aquest motiu, mama, puja al drac, al nostre drac amic que ens porta a la font de felicitat infinita. 

Puja, mama, i abraça'l, sent com la seva escalfor s'impregna a les teves mans; sent com batega el seu cor i com omple els pulmons amb la força vital de l'alegria.

Anem, mama, avui que la Diada arriba. Anem, mama, amb aquest regal que ens donem i que avui compartirem. Anem, mami, a saludar la nova gent que ens vindrà a buscar. Anem a pintar amb nous colors la nostra vida. Anem a fer arribar el nostre foc que escalfa el vells cors.

Avui, quan seguis a la taula, estaré amb tu, somrient com tu, feliç com tu, escrivint i abraçant a la gent amiga. Estarem juntets davant de tothom i així ens veuran. Estarem guapos, molt guapos. Omplirem el que ens envolti del millor perfum de vida.

Feliç Diada, mamu! Feliç Sant Jordi!

T'abraço, mamu meva, et faig petons a tu sola perquè et sentis orgullosa de mi.

T'agafo de la mà al escriure i et porto per nous senders, aquells camins nous que desvetllen els teus somnis i fem realitat la teva veu, aquella veu teva que em fa arribar el teu amor, el nostre gran amor.

Bona Diada, mama!

           Obre els braços per sentir-me i notaràs el meu petó a la teva galta que ja em coneix.

                          T'estimo, sempre t'estimo.

                                       Un petó.

                                                               Ernest

                                                                                  (Canalització de l'Ernest al Chicho per a mi)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada