15 de desembre del 2019

BON NADAL!!!



Comprar aquí

Sinopsis del llibre:

 "Mama, soc aquí" explica la nostra experiència personal d'amor i vida després de la partida física del nostre fill Ernest d'aquest món. Com la connexió i comunicació que no hem deixat de sentir mai amb ell, amb tots els missatges plens d'amor, alegria, esperança i saviesa que ens dóna, ha transformat la nostra manera de veure i viure la vida i ens ha permès comprendre que la mort no és un final, ni una tragèdia, sinó el retorn a la consciència d'amor, llum i llibertat que som, de la que venim i a la que tornem sempre.

És un llibre d'esperança, de descoberta constant i d'amor infinit.

No hi ha final, aquí només estem de pas. Venim i tornem quan acabem allò que hem vingut a fer. Sigui, com sigui tornem. No hi ha judici, només aprenentatge d'amor. I en això, l'Ernest és un mestre molt gran. 

«Gracias por ese maravilloso libro lleno de luz, que trae alivio a mi alma y la esperanza de volver a encontrar a mi hija y saber que está conmigo.
                                                                  Marcela Orlandi (Argentina)


«Dolors, et diria que el llibre és preciós, però és més que això! És vital, és màgic! Les vostres paraules condueixen dolçament a aquest estat d’unitat. És la son la que em fa tancar el llibre…¿Saps, Dolors? Amb l’ajuda de l’Ernest esteu portant el Cel a la Terra. Gràcies, gràcies, gràcies a l’Ernest, a vosaltres, al Marc, al Cel… Us estimo.»

Roser Orts










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada