11 d’agost del 2020

Gaudint de la vida


Continuem caminant compartint la nostra experiència de vida, el regal de seguir  avançant i valorant que la vida és alguna cosa més que un somni.
Al nostre entorn hi ha  molts elements importants amb els que compartim la nostra existència, el nostre espai i les nostres emocions que ens amarem a cada instant i a qualsevol lloc.
Estem naixent i morint a  cada moment, (a Perú diríem “nacemos y morimos a cada rato)  i, a partir d'aquesta expressió, podem fer-nos una idea de la gran quantitat de moments que estem vivint, com el meu ara, en aquest moment que escric aquestes línees, o en el teu,  també  ara, en el moment que les llegeixes.
No és un somni la vida, no. La vida és una realitat constant en la que solament cal posar-hi consciència per a  poder-la gaudir plenament.
He après que la vida és un quadre en el que cadascuna de les tonalitats ocupa un lloc, la vida es un àpat amb els ingredients al punt just per impactar-nos, la vida es el rierol que brinda experiències i transporta vivències.
Quan parlo d'aquests descobriments, he d'agrair a la vida haver pogut compartir els retalls d'amor que ens continua regalant l'Ernest, el nostre fill. Ell continua  regalant-nos teixits acolorits i alegres perquè amb fils d'amor continuem teixint el patchwork que decora el  nostre somriure.
Gràcies amigues i amics per permetre'm compartir aquest moment. Sincerament, desitjo que aquesta gota de sacarosa us endolceixi la tarda. (Aquests símils em venen perquè vaig néixer a Chiclín, una hisenda sucrera de Perú).
Abans d'acomiadar-me, us convido a visitar la nostra web, on  exposem els nostres millors i  il·lusionats missatges:

Per acabar us oferim l'entrevista que ens van fer a Trujillo (Perú), una pincellada més al nostre quadre de càlids colors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada