31 de juliol del 2021

Haikus per l’Ernest

Aquests dies d'estiu, envoltat de la família, els amics i els records, ens trobem com sempre  amb Ernest, amb el seu somriure ampli i feliç, amb la seva font creativa que es respira per tota la casa i que ens amplia la  mirada amb els nostres sentiments sempre bells i profunds per ell.
En aquestes jornades em vaig proposar escriure alguns haikus. L'haiku és un gènere poètic d'origen japonès. Els haikus s’escriuen, segons la tradició, en tres versos sense rima, de 5, 7 i 5 síl·labes, respectivament.
La tasca es presentava complexa  per la dificultat d’exposar un pensament en tres línies, encara que sense rima. Però ho he intentat, amb l’única expectativa  de gaudir del moment d'escriure'ls.
Durant la pràctica, molts haikus han quedat pel camí, com han quedat les primeres pedalades en bicicleta. Ara ja comencen a fluir encara que de manera pausada... la pedalada es fa més segura.
El resultat d'aquesta experiència és agraït per la motivació, per l'amor posat en escriure'ls, pel nostre etern destinatari, Ernest, i perquè hem aconseguit  una nova manera de seguir caminant junts.
Aquests haikus són un homenatge pel nostre fill, i al mateix temps també els volem compartir amb les mares i els pares que s'identifiquin amb la nostra experiència, i  a les famílies i persones que busquin unes paraules d’amor per dir als seus éssers estimats .
Us deixo amb aquesta producció de haikus que anirem publicant setmanalment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada